Folkeparkgruppen

Folkeparken i Græsted

Visionen for arbejdet med Folkeparken er at skabe gode muligheder for at ses med hinanden på tværs af alder, skoler, institutioner etc.
Borgermøder, der har været afholdt gennem de seneste år, har givet inspiration til arbejdet. Det er byens borgere, der har udtrykt ønsker til Folkeparken og disse ønsker, har Folkeparksgruppen forsøgt at efterkomme.
Smukke omgivelser, dejlige legeredskaber, hyggelig platform ved søen, cykel- og kælkebane, en moderniseret multibane, langhus, madpakkehus, motionsbane, belysning langs stien fra Nyvej til Centervejen, bænke placeret rundt omkring i parken, vandhane og installation af et el-skab, så arrangementer i parken kan få elektricitet.
Det er, hvad vi har opnået.

Nu er pengene brugt op og der forestår blot vedligeholdelsesarbejdet.
Vedligeholdelsesdag hvert år den 3. søndag i september fra kl 0900 – 1300. Al træværket skal have træbeskyttelse, så det kan holde i mange år.
Arbejdet udføres af frivillige hænder, så der er brug for, at du møder op.
Vi er blot 4 mand i Folkeparksgruppen, så hvis du har lyst til at hjælpe til med vedligeholdelsen, er du meget velkommen. Kontakt os på folkeparken@græsted.dk
Det er en god fornemmelse, at det arbejde vi udfører, glæder så mange mennesker i Græsted. Det vil du også kunne være en del af, når du giver en hånd med opgaverne.

Vi ses i Folkeparken – det er bedst, når alle er her.