Tag med Steen og Dennis på pilgrimsvandring – søer i Nordsjælland

At være på pilgrimsvandring er at gøre noget godt for krop, sjæl og ånd. Undervejs gøres stop ved naturlige, kulturelle eller kirkelige seværdigheder. Du vil opleve fællesskab samt mulighed for tid til egen eftertanke. Der vil være indslag fra nutidige pilgrimsvandringer, refleksion over liv og tro suppleret med  vandringsord fra Bibelen.

Årets vandringer er tilrettelagt således, at begyndelse og afslutning er samme sted. Vi kommer til at vandre i og omkring nogle af Nordsjællands perler af søer. Nogle af dem vil måske være et gensyn, men det kan også være et møde for første gang.
Turene fordeles på 4 vandringer – 3 på søndage á 12-15 km og en hverdagsaften á 11 km. Tempoet svarer til at man kan gå 8 km på 2 timer, hvilket vi anbefaler, at man har gennemført umiddelbart inden. Man kan deltage i enkelte ture uden at være bundet til at være med på alle. Turene afvikles kun hvis forsamlingsforbuddet er 30 eller større.

Arrangører
Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information
Steen Anker Rasmussen 4046 1359 og Dennis Tang 2820 0506.
Pilgrimsvandring: Søer i Nordsjælland 2020

 

Ved Gurre Sø
Ons. 26.aug. 17:00
Mødested: Glimt, Græsted Hovedgade 34

Til Gribskovs måske ukendte søer*
Søn. 4.okt. 12:30
Mødested: Glimt, Græsted Hovedgade 34

Medbring
Rygsæk med mad (til et måltid og en kaffepause), drikkelse (ca. 1 liter/10km) til eget
behov, toiletpapir, solidt fodtøj, evt. solhat og overtøj til vejret. For mange er
vandringsstave gode, samt godt humør.
*’ Med på den afsluttende vandretur, søndag den 4. oktober, skal du medbringe en sten på størrelse med en appelsin eller større, samt et beløb til aftensmad. Vi planlægger at afslutte dagen på et lokalt spisested til forventet pris ca. 200 kr.

Tilmelding
Der kun behov for tilmelding til fællesspisningen, som afslutning på sidste vandring.
Det kan ske til Steen inden den 1. okt. på steen.anker.rasmussen@gmail.com.