Tramp en tur på Græsteds nye stiforbindelse

Måske har du allerede opdaget de små blå skilte med teksten “Græsted Perimetersti”. Skiltene markerer en stiforbindelse rundt om Græsted, og her kan man se byen fra nye vinkler. Ruten er cirka 6 kilometer lang, så den tager en god times tid i rask trav.

Ruten er ikke egnet til kørestole, og barnevogne/klapvogne skal man kunne bære et stykke.

Du kan få et kort over ruten på BLIK – Græsted Bibliotek ELLER se det her:  her er du_P4_0

Stiforløbet er et resultat af områdefornyelsesprojektet “Græsted i bevægelse”. I regi af dette projekt dannede en gruppe frivillige en arbejdsgruppe med navnet “stier og sammenhænge”. Gruppen har med regelmæssige mellemrum afholdt møder med kommunen, hvor grundlaget for stiprojektet blev udarbejdet. Græsted Borgerforening har haft en central placering i dette arbejde.